Projecten waar we trots op zijn

Projecten

Rivium Promenade

Capelle aan de IJssel

Rivium Promenade Capelle aan de IJssel. Kantorencomplex “Riverside Offices” is gelegen op een prominente zichtlocatie langs de A16, onderaan de voet van de Van Brienenoordbrug met een schitterend uitzocht over de Nieuwe Maas en de stad Rotterdam. Het derde kantoorgebouw ruim 8.000m2 groot is langdurig verhuurd aan twee gerenommeerde huurders . Gebouw 4 is tijdelijk verhuurd als opslagruimte en moet in de toekomst plaatsmaken voor een woontoren.

Piet Joubertstraat

Apeldoorn

Achter de fraaie Noorderkerk aan de Piet Joubertstraat nummer 6 zijn voormalige kantoorgebouwen omgebouwd tot moderne appartementen met berging en parkeerplaats. Deze appartementen zijn op de toekomst voorbereid, gasloos, met een warmtepomp voor de verwarming en het warme water en ze zijn voorzien van zonnepanelen. Dit alles is gelegen vlakbij de fraaie Loolaan met de bossen, theater Orpheus en het centrum op loopafstand.

Appartementen complex

Ede

Laan der Verenigde Naties bestaat uit een complex van 24 appartementen (met horeca De Beren) op de begane grond. In het naastgelegen complex is een sportschool gehuisvest. Het complex is gelegen nabij de Stadspoort en tegenover Cinemec Ede. Dichtbij de A12 voor een goede bereikbaarheid. In het winkelcentrum kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en er is een gevarieerd winkelaanbod.