Uw vastgoed is bij ons in goede handen!

Waarom FIT Vastgoedbeheer?

U belegt in vastgoed? Dan weet u dat de verhuur ervan veel vraagt op beheerstechnisch, financieel en administratief gebied. FIT Vastgoedbeheer regelt al die zaken voor u. Van woning tot winkel en van appartement tot complete vastgoedportefeuilles. Bij verhuur en beheer kijken wij naar uw doel en risicoprofiel. Zo leveren wij maatwerk bij elke beheeropdracht. Ons ervaren en betrokken team beheert inmiddels meer dan 2.000 vastgoedobjecten.

U houdt van korte lijnen en snel schakelen? Wij ook! Weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Om u alvast een idee te geven:

Collega's

Bas Roelofs

Manager Vastgoed en mede-eigenaar Fit Vastgoedbeheer

Bas praat in zijn slaap nog over ‘No Hands Real Estate Management’. Want dat is zijn ultieme doel: klanten 24/7 inzicht geven in hun orderportefeuille en daarbij processen zoveel mogelijk automatiseren. Hij is de aanvoerder van het team dat meer dan 2.000 vastgoedobjecten beheert voor verschillende opdrachtgevers. Zijn motto: samen hard werken en vooral samen veel lachen.

Stiefvader van kantoorteckel Sjors. Een snoeppot blijft in de buurt van Bas niet lang vol en ‘een biertje doen’ kan bij Bas nog weleens uitlopen op een hele gezellige avond.

Amanda Jelissen

Vastgoedbeheerder – verhuur

Aanspreekpunt voor verhuurders, vertrekkende en nieuwe huurders. Vaak op pad voor opleveringen of bezichtigingen. Stelt huurcontracten op en maakt huurprijsadviezen.

Waar is dat feestje? Schaterende lach – en laat die ski’s maar staan, want die après-ski kan niet vroeg genoeg beginnen.

Tim van Dinter

Vastgoedbeheerder

Contactpersoon voor huurders én verhuurders. Stelt o.a. de huurafrekeningen op, zet onderhoudsmeldingen uit bij leveranciers, maakt servicekostenafrekeningen en zorgt voor de huurcontractadministratie.

In zijn vrije tijd wandelt hij graag en is ook voetbaltrainer van het voetbalteam van zijn zoon.

Dorette Kroes

Medewerker vastgoedadministratie / receptie

Eerste aanspreekpunt, administratieve ondersteuner, creatief met teksten voor Funda en Pararius.

Dorette wordt iedere ochtend bij FIT gevolgd – of voorgegaan – door haar schaduw Sjors. Of een hond op haar baas lijkt? Positief, energiek, enthousiast: check!

Marco de Haan

Financieel medewerker vastgoed

Verzorgt kwartaal- en jaarrekeningen, btw-aangiftes en financiële overzichten. Controleert inkoopfacturen.

Verknocht aan zijn klassieke kobaltblauwe Saab 9-3 cabrio en aan zijn honden, katten, kippen en goudvissen. Altijd beschikbaar voor een potje tennis.

Daan de Bruijn

Vastgoedbeheerder Junior

Volgt de studie Vastgoedkunde en brengt die kennis bij Fit in praktijk. Ondersteunt bij beheer en verhuur. Vertelt je graag meer over subsidies en verduurzaming.

Voetballer in hart en nieren

Lisa Schiltmans

Vastgoedbeheerder

Hi, ik ben Lisa Schiltmans, 24 jaar en ik kom uit Wijchen. Sinds april 2024 ben ik werkzaam bij FIT Vastgoedbeheer. Voordat ik hier begon heb ik Facility Management aan de HAN in Nijmegen gestudeerd. Hiervoor ben in afgelopen zomer afgestudeerd. Vastgoed is voor mij dan ook een compleet nieuwe branche, maar ik ben ervan overtuigd dat ik met dit kleine en gezellige team mooie stappen binnen de branche kan maken. Festival, feestje of borrelen met vriendinnen? Lisa is erbij. Dat Lisa een echte teamplayer is, laat ze bij FIT Vastgoedbeheer en in haar vrije tijd op het hockeyveld zien.

Paul Wasmann

Vastgoedbeheerder

Contactpersoon voor huurders én verhuurders. Oplossingsgericht. Graag op pad en dat ‘learning by doing’ heet bij hem gewoon leren door te werken (of: opstaan als je bent gevallen).

Brabantse sportieveling. Skiër en voetballer – in de kelderdivisie worden zijn kwaliteiten geroemd – en vol gaan voor de derde helft. Verzamelt lp’s en vindt qua muziek dat vroeger alles beter was.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer door jouw motivatie en cv te mailen naar > info@fitvastgoedbeheer.nl
Stuur een mail!