De Vasim: Culturele Hotspot in Nijmegen

De Vasim, gelegen in het hart van Nijmegen, is een bruisende culturele hotspot die bekend staat om zijn dynamische en creatieve sfeer. Deze voormalige industriële fabriekshal is omgetoverd tot een levendige ontmoetingsplek voor kunstenaars, creatievelingen en cultuurliefhebbers.
Met zijn industriële uitstraling en veelzijdige ruimtes biedt De Vasim een uniek podium voor een breed scala aan culturele activiteiten en evenementen. Van exposities en theatervoorstellingen tot workshops en festivals, er is altijd wel iets te beleven in deze inspirerende omgeving.
Naast het faciliteren van culturele evenementen, biedt De Vasim ook ruimte aan verschillende creatieve ondernemers en kunstenaars. Hierdoor is het een broedplaats geworden voor innovatie en talentontwikkeling, waar nieuwe ideeën en projecten tot bloei kunnen komen.
Of je nu een kunstliefhebber bent, op zoek bent naar inspiratie of gewoon wilt genieten van de levendige sfeer, De Vasim is zeker een bezoek waard. Kom langs en ontdek zelf de unieke mix van cultuur, creativiteit en gemeenschap die deze bijzondere locatie te bieden heeft.
In augustus 2021 heeft CV Vasim Vooruit het gebouw van de gemeente Nijmegen gekocht en eigenaar heeft het gebouw in verschillende fases getransformeerd tot een ontmoetingsplaats voor kunst en cultuur, sport, horeca, evenementen en creatieve bedrijvigheid. Zie ook de Vasim website.
Sinds aankoop van het complex is FIT Vastgoedbeheer aanspreekpunt voor de huurders van dit complex.

Lees verder

Aankondiging: Lancering Nieuwe Website FIT Vastgoedbeheer!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een gloednieuwe website hebben

And the winner is.. FIT Vastgoedbeheer!!

In de categorie Hyperautomation won FIT Vastgoedbeheer de Gamechanger Award! FIT Vastgoedbeheer paste